Oplev Christianshavn: Københavnerstemning i historiske omgivelser

Få en fornemmelse af den helt særlige københavnske stemning på Christianshavn. Her følger en række anbefalinger til, hvad du kan opleve i det historiske og hyggelige kvarter.

De brostensbelagte gader og historiske bygninger, der ligger langs de bådfyldte kanaler, er med til at skabe den stemning, der gør Christianshavn til noget helt særligt. Her er du garanteret en god sommerdag.

TV 2 Lorry og Nationalmuseets sejlskib, Bonavista, er ankommet til Christianshavn. Her følger en række anbefalinger til, hvad du kan opleve i det hyggelige, historiske kvarter.

Ægte københavnerstemning

En sommerdag på Christianshavn lyder formentlig ret godt i de flestes ører. I denne del af København går den hyggelige, historiske og livlige stemning op i en højere enhed, og du får dermed fornemmelsen af, hvad der kendetegner en vaskeægte københavnerstemning.

TV 2 Lorrys sommertogt med Bonavista

Når du befinder dig på Christianshavn, står du midt i en tidslomme blandt de gamle huse og gader. Den historiske stemning kan du suge til dig, alt imens du nyder en kold drink eller en varm kop kaffe langs kanalen.

Du må heller ikke snyde dig selv for en tur på vandet, når du er på Christianshavn. Stryg hen over kanalen i en robåd eller kajak og se byen på en helt ny måde. Det er en speciel og fredfyldt oplevelse.

Affaldsindsamling i kajak

Hvis idéer om at stryge hen over Christianshavns Kanal i en kajak har vækket din interesse, bør du kigge forbi Kayak Bar.

På Kayak Bar kan du låne en såkaldt GreenKayak til at indsamle affald i de københavnske kanaler.

Udover at have styr på kajakudlejning og forskellige kajakaktiviteter, er Kayak Bar også et sted, hvor du kan nyde en middag og god musik.

Kayak Bar, der ikke ligger langt fra Christianshavn, byder på lidt er hvert – og så tænker de på bæredygtighed og miljøet.

Du kan blandt andet låne en såkaldt GreenKayak gratis i op til to timer, hvis du på din tur rundt i de københavnske kanaler indsamler affald.

På Kayak Bar, hvorfra du kan skue over til Børsen, Christiansborg og Nationalbanken, er der altid god stemning og plads til forskelligheder.