Tør du? Danmarks første drive-in halloween åbner snart

Uhyggelige scener vil snart udspille sig på Roskilde Dyrskueplads. Folkene bag Roskilde Drive-in Bio omdanner nemlig pladsen til et interaktivt halloween set-up.

Der bliver nok at skrige af, hvis man altså tør besøge det nye drive-in halloween i Roskilde. 

Der bliver nemlig skruet op for pyroshow, speciel effects og levende døde, når man som gæst bliver ført igennem smalle veje fyldt med gys og gru. Heldigvis sidder man sikkert i sin bil, men hvem ved, hvad mørket bringer?

quote Vi går all in!

Nicolaj Rishøj Madsen, ejer, Roskilde Drive-in Bio

Der er i hvert fald chok-garanti. Det lover Nicolaj Rishøj Madsen, der er ejer af Roskilde Drive-in Bio. De kommende weekender omdanner de Roskilde Dyrskueplads til en vaskeægte gyserscene inspireret af skræmmende filmklassikere som blandt andet SAW. Det gør de i samarbejde med ShowTech og flere teaterskoler. 

Stor opbakning 

Det er Danmarks første drive-in halloween inspireret af amerikanske klip. Men selvom konceptet er nyt, har det allerede nu fået en varm velkomst.

- Reaktionen har været fuldstændig vanvittig. Vi har fået over 500 kommentarer på 15 timer, siger Nicolaj Rishøj Madsen.

Værd at vide

  • Du kan komme til drive-in halloween i weekenden 30. oktober - 1. november og 6.-8. november
  • Der er tre shows pr. dag: 18.30, 19.30 og 20.30
  • 18.30-forestillingerne har aldersgrænse på 9+, mens de resterende show er 15+
  • En billet koster 349 kroner pr. bil
  • Der er plads til 50 biler pr. show
  • Den uhyggelige rute er knap to kilometer lang, og turen varer cirka 25 minutter
  • Du kan købe billet på https://roskildedriveinbio.dk/

Ideen opstod for blot få dage siden. Og derfor har holdet bag måtte rykke hurtigt.

- Mine medarbejder havde lige fået fri, da jeg ringede og fortalte dem ideen. Inden for kort tid stod de klar, og vi arbejdede på projektet til langt ud på natten, fortæller Nicolaj Rishøj Madsen til TV 2 Lorry.

Med kommunens hjælp fik de tilladelse på under et døgn. En proces, der normalt kan tage flere uger. Og selvom det hele er kommet i stand på ganske kort tid, så er holdet bag ikke bange for at skuffe.

- Vi går all in!, lover Nicolaj Rishøj Madsen.

quote Vi håber, folk kommer ud og siger: "Det her var fedt". Og forhåbentligt vil de komme igen næste år, hvor vi håber, vi kan gentage det med et større set-up. 

Nicolaj Rishøj Madsen, ejer, Roskilde Drive-in Bio

Presset af corona 

Medarbejdernes og kommunens velvilje, og ikke mindst den positive respons på eventet, er tiltrængt. Nicolaj Rishøj Madsen er nemlig direktør i eventbureauet Nima Event. Og specielt event-branchen har været hårdt presset af coronakrisen. 

Det kan bestemt også mærkes i Nima Event. På fire måneder har de fået aflysninger på 150 arrangementer.

Det er også den store drivkraft, når det kommer til at tænke ud af boksen. Indtil videre har det både givet Roskilde en drive-in bio og nu også Danmarks første drive-in Halloween. 

- Vi har ikke råd til at stå stille. Men samtidig vil vi også give folk nogle gode oplevelser i en tid, hvor der ellers ikke er meget at glæde sig over, siger Nicolaj Rishøj Madsen og fortsætter:

- Vi håber, folk kommer ud og siger: "Det her var fedt". Og forhåbentligt vil de komme igen næste år, hvor vi håber, vi kan gentage det med et større set-up.