Direktør ramt af coronakrise – nu laver han 6000 mundbind i timen

Virksomhedsejer i Slangerup måtte midlertidigt lukke sit selskab på grund af corona-krisen - nu sælger han også mundbind til flere private virksomheder. 

Rettelse
Tidligere fremgik det, at Frank Sørensen måtte lukke Mobicom helt som følge af corona-krisen. Der var dog kun tale om, at Mobicom lukkede ned i nogle måneder.

Corona-pandemien har skabt svære vilkår for erhvervsdrivende og flere har måttet dreje nøglen.

Coronakrisen ramte også Frank Sørensen og selskabet Mobicon Pro, et selskab der lavede elektroniske kommunikationsløsninger, der måtte lukke ned i nogle måneder. 

Frank Sørensen valgte i stedet at starte selskabet Green Shield og omlagde produktionen ved at begynde at producere mundbind.

quote Et eller andet skal jeg jo lave

Frank Sørensen, direktør i Green Shield

- Da jeg måtte lukke min forrige virksomhed, tænkte jeg, at et eller andet skal jeg jo lave, og der var brug mundbind, siger Frank Sørensen. 

Artiklen fortsætter efter billedet...

Direktør for Green Shield, Fran Sørensen.
Direktør for Green Shield, Fran Sørensen.
Foto: Leif Danielsen - TV 2 Lorry

6.000 i timen

Der var dog svære vilkår for Green Shield i starten, da regionerne ikke ville købe deres mundbind. Deres besked var ifølge Frank Sørensen, at de havde købt rigeligt fra blandt andet Kina.

Frank og hans kolleger er i stedet begyndt at sælge til private og statsejede virksomheder. De producerer 6.000 mundbind i timen til cirka to kroner per styk.

- Vi har kigget på mundbind fra hele verden, og vi er jo teknikere og ingeniører alle sammen her i virksomheden, så vi kan godt lide at splitte ting ad. Vi fandt så ud af, hvad der fungerede bedst for os og købte ind derefter, siger Frank Sørensen.

Artiklen fortsætter efter billedet...

 
 
Foto: Leif Danielsen - TV 2 Lorry

Vil gerne videreudvikle

Frank Sørensens har ikke tænkt sig kun at producere almindelige mundbind.
Green Shield arbejder på at producere mundbind med navn på, så man blandt andet kan sælge til skoler, så eleverne ikke bytter rundt på deres mundbind. 

Udover dette arbejder Frank og hans kolleger på at udvikle et mundbind af silke, så de kan føles mere behagelige at have på.

 
 
Foto: Leif Danielsen - TV 2 Lorry
 
 
Foto: Leif Danielsen - TV 2 Lorry