Lars Løkke Rasmussen vidste ikke, at man kunne blive søsyg

Den tidligere venstreformand, Lars Løkke Rasmussen, der er hjemvendt fra at krydse atlanten sammen med andre kendte personligheder i et TV-program, indrømmer, at han ikke vidste hvad søsyge var.

Den tidligere venstreformand Lars Løkke Rasmussen kastede for nyligt håndklædet i ringen og forlod sin post som formand for Venstre. Han skiftede i stedet sin hverdag i det blå hjørne af Christiansborg ud med bølgen blå og andre kendte ansigter som Umut Sakaraya i det populære TV-program "Over Atlanten". 

quote Jeg har aldrig set havet før

Lars Løkke Rasmussen, tidligere venstre politiker og reality-deltager.

Hurtigt inde i rejsen, der for mange lystsejlere er kulminationen på et sejlerliv, fandt den mangeårige politiker dog ud af, at der er noget der hedder søsyge.

- Jeg havde simpelthen ingen idé om at det fandtes. Jeg har brugt hele mit voksne liv i samråd og bag lukkede døre, siger Lars Løkke Rasmussen. 

Lars Løkke Rasmussen deltager i nyt reality-program.
Lars Løkke Rasmussen deltager i nyt reality-program.
Aldrig set havet før

Den tidligere venstre politiker Lars Løkke Rasmussen indrømmer i et eksklusivt interview med TV-2 Lorry, at han, på trods af sin opvækst i nordsjælland aldrig har set havet før.

- Jeg havde aldrig set havet før, det må jeg sige. Jeg havde hørt andre snakke om det, men jeg havde aldrig tid til at tage derhen, siger Lars Løkke Rasmussen.

Den mange-årige politiker, der to gange har fungeret statsminister for partiet venstre, har nemlig brugt størstedelen af sit voksenliv på at gennemføre politiske beslutninger. Allerede som helt ung, blev Lars Løkke Rasmussen fanget i kommunale møder i sin hjemstavn, Græsted.

- Altså, jeg har jo haft skyklapper på hele livet. Helt bogstaveligt talt. Det bliver man nødt til, hvis man gerne vil være politiker, siger Lars Løkke Rasmussen.

Søsyge gav ny idé

Mens at den tidligere venstre politiker hang ud over kanten på den enorme 71-fods lange superyacht, fik han idéen til sit næste politiske træk. Et nyt politisk netværk, ikke et parti, skal være Lars Løkke Rasmussens nyeste bidrag til dansk politik.

-  Det kunne blive rigtigt godt, siger Lars Løkke Rasmussen


Hvem er Lars Løkke Rasmussen

  • En mand
  • En politiker
  • En naturkraft 
Dette var båden, der fragtede Lars Løkke Rasmussen ind over atlanten.
Dette var båden, der fragtede Lars Løkke Rasmussen ind over atlanten.