Hvordan laver man Mosaik modul?

Kandidater

Pernille Skipper.

Pernille Skipper

parti-logo

Pernille Skipper

Pernille Skipper, født 10. juli 1984, gik ind i politik allerede som teenager, hvor hun oplevede, at samfundet og uddannelsessystemet ofte taber de dårligst stillede på gulvet.

Franciska Rosenkilde

Franciska Rosenkilde

parti-logo

Franciska Rosenkilde

Alternativet valgte søndag sin nye politiske leder. Valget faldt på Franciska Rosenkilde, der vandt med 260 stemmer ud af 471 afgivne stemmer over Jan Kristoffersen, Troels Chr. Jakobsen og Thor Clasen Jonasen i runde et.

pia kjærsgaard blomsterfrise christiansborg formand

Pia Kjærsgaard

parti-logo

Pia Kjærsgaard

Pia Merete Kjærsgaard er en dansk politiker. Hun er tidligere politisk leder af Fremskridtspartiet, som hun sad i Folketinget for i perioden 1984-1995. Hun er stifter af Dansk Folkeparti og var fra 1995 til 2012 formand for partiet. I perioden juli 2015-juni 2019 var hun formand for Folketinget.


Mette Frederiksen, statsminister

Mette Frederiksen

parti-logo

Mette Frederiksen

Mette Frederiksen er en dansk socialdemokratisk politiker, der siden 27. juni 2019 er Danmarks statsminister. Desuden har hun siden 28. juni 2015 været formand for Socialdemokratiet. Hun har været medlem af Folketinget siden den 20. november 2001.

Rådhuse i Lorryland

Frederiksberg Rådhustårn

Frederiksberg

Frederiksberg

Frederiksberg Kommune er Danmarks arealmæssigt mindste kommune, men landets tættest befolkede. I forbindelse med Kommunalreformen forblev kommunen selvstændig, men er nu en del af Region Hovedstaden og har i lighed med København mistet sin dobbeltstatus som amt og kommune. Frederiksberg Kommune har magistratsstyre.

københavns rådhus

København

København

Københavns Rådhus ligger på Rådhuspladsen i København. Det er tegnet af arkitekten Martin Nyrop, som var inspireret af Rådhuset i Siena, Italien. Han vandt en konkurrence, og rådhuset blev opført fra 1892 til 1905. Rådhuset blev indviet den 12. september 1905. Murermestre var H.O. Rasmussen og Olaus Mynster. 

Tårnby Rådhus

Tårnby

Tårnby

I takt med, at vi fik flere og flere opgaver, fik vi også brug for mere plads. I 1953 udskrev vi en konkurrence om at tegne et nyt og større rådhus. Vi modtog 55 forslag. Vinderne blev arkitekterne Halldor Gunnløgsson og Jørn Nielsen, som i 1957 gik i gang med at opføre det nye rådhus på Amager Landevej 76.

Helsingør Rådhus

Helsingør

Helsingør

Det nuværende rådhus blev opført fra 1853-1855 af arkitekt Bernhard Seidelin og var noget af et prestigebyggeri. Det afløste et rådhus, som havde fungeret i omkring 300 år. Bygningen blev opført i historicismens tidlige periode i nygotik med en ny og dristig anvendelse af formsten, som derfor vakte opsigt i samtiden og ydermere blev banebrydende i dansk arkitekturhistorie.