Mand anholdt for grov vold mod sin gravide kæreste

Politiet har anholdt en 29-årig mand, der er sigtet for et voldeligt overfald på sin gravide kæreste. Politiet kender ham fra lignende sager.

En gravid kvinde måtte indlægges på sygehuset, efter hendes 29-årige kæreste natten til lørdag opsøgte hende på hendes bopæl i Køge og gik amok.

Volden mod kvinden, der er gravid i syvende måned, var af voldsom karakter, oplyser Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi, til TV 2 Lorry.

- Hun blev udsat for korporlig vold af den ene og den anden slags. Blandt andet slag og spark, siger Carsten Andersen, der ikke ønsker at gå i yderligere detaljer omkring overfaldets karakter.

Sådan har barnet det

Han fortæller dog, at kvinden måtte indlægges som følge af skaderne på hendes krop.

- Det tyder dog heldigvis på, at barnet ikke har lidt skade, siger Carsten Andersen.

Kvindens 29-årige kæreste, som kommer fra Haslev, blev efter overfaldet eftersøgt af politiet flere forskellige steder- dog uden at det lykkedes politiet at finde ham.

quote Vi kender ham fra tidligere lignende voldssager.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi

I går mandag valgte han så at møde op på politistationen i Roskilde, hvor han blev anholdt.

- Han vidste godt, vi ledte efter ham. Mon ikke han var træt af at skulle kigge sig over skulderen, siger Carsten Andersen.

Kendt af politiet

Den 29-årige fremstilles i grundlovsforhør senere i dag med krav om varetægtsfængsling.

Her er manden sigtet for grov vold, men det er samtidig en skærpende omstændighed, at kæresten er gravid, forklarer Carsten Andersen.

Om den 29-årige er far til barnet, kan Carsten Andersen ikke svare på. Men han fortæller, at manden er en gammel kending hos politiet.

- Vi kender ham fra tidligere lignende voldssager, siger han.

Carsten Andersen kan ikke oplyse, om manden har afgivet forklaring til politiet omkring volden. 

- Men den mulighed får han, når han skal for en dommer senere i dag, siger han.

Midt-og Vestsjællands Politi oplyser onsdag, at den 29-årige er blevet varetægtsfængslet frem til den 2. august for kvalificeret vold mod sin 36-årige gravide kæreste.