Pige krænket i bus - midaldrende mand med langt hår efterlyses

Ung pige udsat for blufærdighedskrænkelse i bus - nu efterlyser politiet en mulig gerningsmand

Opdatering:  Manden er anholdt fredag morgen, og vi har derfor fjernet de billeder, politiet har offentliggjort af ham

En ung pige har været udsat for en bluærdighedskrænkelse i bus 350S på strækningen mellem Brønshøj og Ballerup, og nu efterlyser Københavns Vestegns Politi en mulig gerningsmand.

Ifølge Københavns Vestegns Politi har manden berørt pigens ben, og det er sket på en måde, så efterforskerne betegner det som en blufærdighedskrænkelse. Og derfor vil de gerne i forbindelse med den mand, de nu har offentliggjort overvågningsbilleder af.

Midaldrende med hestehale

Han beskrives som en dansk mand på omkring 55-60 år. Han er slank af bygning, har grå skægstubbe, langt gråt-/brunt hår i hestehale og var iført en hvid/blåternet skjorte, sorte bukser og sorte kondisko. Han var briller, sorte høretelefoner og en grå rygsæk. Hans stod af bussen på Ballerup Boulevard.

- Vi har efterforsket sagen siden men har ikke kunne identificere manden – derfor har vi nu besluttet at offentliggøre fotos fra efterforskningen af den mistænkte. Ved nogen, hvem han er, eller hvor han opholder sig, så kontakt os gerne. Han er selvfølgelig også selv velkommen til at kontakte os og forklare sig, siger politikommissær Tue Lauenblad, Københavns Vestegns Politi.

Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet ryndt på 43861448.