Malene fik nyt arbejde i en kælder uden sollys - men det viste sig at blive drømmejobbet

Hotelgæster tænker typisk ikke så meget over, hvad der foregår bag kulisserne. Sådan havde 50-årige Malene Paludan det også. Indtil en tidligere kollega opfordrede hende til at skifte branche. Det skulle vise sig at være en rigtig god idé.

I kælderen under Hotel Bella Sky på Amager har rengøringschef Malene Paludan samlet dagens hold af stuepiger til et morgenmøde, inden rengøringen af det enorme hotel skal i gang.

Malene giver en lille opsang til stuepigerne om at huske at få skiftet shampooerne på værelserne, så gæsterne ikke skal møde ildelugtende på arbejde. Opsangen bliver suppleret af understøttende fagter ved at holde sig for næsen, vaske sig illustrativt under armen og holde en shampooflaske frem.

Til sidst sætter hun musik på og fremfører sammen med to managere en lille dans, hvor de svinger med shampoo-flaskerne og igen og igen nynner: ”Don’t forget”.

Det lille morgenritual har to formål. Dels handler det om at få kommunikeret et budskab på en både, så stuepigerne med hele 52 nationaliteter fanger det. Og dels handler det om få sparket noget god energi og motivation ind i et hårdt fag.