31-årig dræbt i trafikulykke nær motorvej - Kongevejen spærret

En 31-årig mand fra lokalområdet mistede livet, da han i sin personbil kørte frontalt sammen med en lastbil tirsdag morgen på Kongevejen ved Helsingør.

Opdateret klokken 13.30: Ulykkesstedet på Kongevejen er nu ryddet, og der er ikke længere spærret for trafik.

Der var spærret for trafik i begge retninger på Kongevejen nær Helsingørmotorvejen tirsdag morgen, efter en alvorlig trafikulykke, hvor en 31-årig mand fra lokalområdet mistede livet i en kollision med en lastbil.

Det oplyser pressevagten ved Nordsjællands Politi.

- Klokken lidt over syv kører en personbil i sydgående retning, og af ukendte årsager får den trukket over i modsatte kørebanen, hvor den kører frontalt ind i en lastbil.

De pårørende til den 31-årige er underrettet.

Lastbilchaufføren og en anden bilist, der også blev ramt i ulykken, er umiddelbart kun kommet lettere til skade.

På Twitter oplyste Vejdirektoratet, at begge kørselsretninger var spærret mellem Prøvestensvej og Helsingørmotorvejen.

- Lastbilen væltede i forbindelse med ulykken og skal rejses med kran. Tidshorisonten for oprydningen er usikker, men vi forventer, at vejen vil være afspærret til i hvert fald sidst på formiddagen. Benyt derfor andre veje, hvis du skulle have kørt på Kongevejen, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Senere meddelte Vejdirektoratet dog, at der tidligst forventes genåbnet for trafik på Kongevejen ud på eftermiddagen. Klokken 13.12 oplyste Vejdirektoratet, at der igen var åbnet for trafik på Kongevejen i begge retninger.

Som følge af uheldet og de spærrede veje, opstod der en del kø i området.

Den nordgående trafik fra E47 Helsingørmotorvejen blev ledt fra ved frakørsel 3 Espergærde.