Er det dig? Politiet efterlyser disse to vidner til knivstikkeri foran center

Nordsjællands Politi vil meget gerne i kontakt med en lyshåret kvinde og en rødhåret mand, der henholdsvis overværede og ydede førstehjælp i forbindelse med et knivstikkeri i Frederiksværk.

Er du den lyshårede kvinde, der overværede et knivstikkeri på parkeringspladsen foran Nordcenteret i Nørregade i Frederiksværk den 3. juli?

Eller er du den rødhårede mand, der ilede til og ydede førstehjælp? 

Hvis du er, vil Nordsjællands Politi meget gerne i kontakt med dig. 

Politikredsen søger nemlig nu vidner til knivstikkeriet i begyndelsen af juli, hvor en 24-årig mand blev stukket i ryggen i forbindelse med tumult på parkeringspladsen.

Det skete efter den 24-årige havde ramt en ukendt mand med sin bil, da han svingede ind på parkeringspladsen ved centeret i Frederiksværk.

Efter knivstikkeriet blev den 24-årige bragt til Rigshospitalets Traumecenter til behandling. Manden var aldrig i livsfare, men fortalte ikke politiet meget om hændelsen. 

Mand ydede førstehjælp

Derfor vil politiet meget gerne i kontakt med vidner, der kan have set optrinnet. 

Nordsjællands Politi vil især gerne i kontakt med en cirka 40-årig kvinde med lyst hår. Hun havde netop forladt Matas-butikken og så knivstikkeriet finde sted, oplyser politiet.

Ligeledes vil politiet meget gerne i kontakt med den cirka 40-årige mand med kraftigt rødt hår, der ydede førstehjælp til den 24-årige. Han beskrives som dansk af udseende og havde korte bukser på. Han bar briller og havde en rygsæk på ryggen.

Hvis du har oplysninger i sagen, bedes du ringe til Nordsjællands Politi på telefon 114.