Musik i Lejet løfter sløret for festivalen i 2021: Her er de første kunstnere

Musik i Lejet har netop offentliggjort de første fire navne, der skal være med til at skabe en fest på næste års festival.

Selvom Tisvildelejes populære musikfestival, Musik i Lejet, måtte aflyse årets festival på grund af coronaens indtog, er der allerede fuld gang i planlægningen af næste års festival, hvor der lynhurtigt kunne melde om udsolgt

Og derfor løfter festivalen i dag tirsdag sløret for de fire første kunstnere, der skal spille på festivalen i 2021. 

Der er tale om Tessa, Calby, Benjamin Hav og Lord Siva, der alle er klar til at skabe en fest ved vandet i Tisvildeleje næste sommer.

Benjamin Hav er en dansk rapper og en del af duoen Benal. 
Benjamin Hav er en dansk rapper og en del af duoen Benal. 
Foto: Mathias Løvgreen Bojesen/Ritzau Scanpix

Alle fire kunstnere er danske, og sådan bliver det også med resten af programmet. Musik i Lejet har nemlig meldt ud, at de vil dedikere hele programmet til danske kunstnere. 

quote Vi hylder den danske musik, der mere end nogensinde har brug for scener til at nå deres publikum.

Peter Maarbjerg, formand for Musik i Lejet

- Alle danske festivaler har været aflyst, og danske artister har ikke været ude at give reelle koncerter i meget lang tid nu. Derfor har været naturligt for os at være solidariske med de danske musikere. Vi hylder den danske musik, der mere end nogensinde har brug for scener til at nå deres publikum, siger Peter Maarbjerg, formand for Musik i Lejet, i en pressemeddelelse.

Brian Sivabalan bedre kendt som Lord Siva er en dansk rapper med rødder fra Sri Lanka. Han blev kendt med sangen
Brian Sivabalan bedre kendt som Lord Siva er en dansk rapper med rødder fra Sri Lanka. Han blev kendt med sangen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Meget kan ske

Den store usikkerhed omkring mulighederne for at afholde en festival næste sommer har ikke fået billetkøberne til at ryste på hånden, og den samme tro afspejler sig også hos folkene bag Musik i Lejet. 

Vi ved, at vi vil afholde en festival til sommer. Men vi ved ikke under hvilke forhold og i hvilket format. Derfor går vi selvfølgelig ind i forberedelserne af 2021-udgaven af Musik i Lejet med åbne øjne og med opmærksomhed på, hvad der kommer af retningslinjer fra myndighederne. 

- Men der er trods alt næsten ni måneder til Musik i Lejet. Meget kan ske, og vi forventer, at det er muligt at afholde begivenheder med større forsamlinger til den tid, lyder det fra Peter Maarbjerg, der understreger at de til enhver tid gældende retningslinjer selvfølgelig altid vil blive overholdt. 

Næste års Musik i Lejet er den 12. i rækken og løber af stablen d. 22.-24. juli 2021 i Tisvildeleje.