Mand fundet død på parkeringsplads ved naturområde – mistænkt anholdt

Den 47-årige mand blev skudt med to skud. En mistænkt person er blevet anholdt.

En 47-årig mand blev mandag morgen fundet død på en offentlig parkeringsplads i Hedeland ved Tune, der ligger i Greve Kommune.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser tirsdag formiddag, at manden blev dræbt af to skud. Det viser de foreløbige retsmedicinske undersøgelser.

Manden blev fundet død mandag morgen klokken 7.12 på parkeringspladsen ved "Vinterrasserne" i Hedeland nordvest for Tune af en borger, der slog alarm til politiet.

 

En mistænkt i sagen fremstilles for en dommer tirsdag eftermiddag. Det bekræfter en talsmand for politiet.

Foreløbig vil man kun oplyse, at den anholdte er en mand. Anholdelsen skete natten til tirsdag. Og nu skal en dommer i Retten i Roskilde altså afgøre, om der er en begrundet mistanke mod den anholdte.

Politiet kan på nuværende tidspunkt oplyse, at intet tyder på en rocker-/bande-relateret forbrydelse.

47-årig mand fra Hvidovre

Den dræbte er en 47-årig mand fra Hvidovre, hvis pårørende er underrettet.

På parkeringspladsen, hvor den 47-årige blev fundet, holdt en ældre, blå personbil af mærket Toyota Avensis, som viste sig at tilhøre den nu afdøde. Bilen skal nu undersøges nærmere for eventuelle spor.

Politiet har tirsdag fået nogle enkelte henvendelser, men søger fortsat vidner, der har set noget usædvanligt på parkeringspladsen og i området tidligere mandag morgen.

Oplysninger i sagen bedes givet til Midt- og Vestsjællands Politi på telefon 4635-1448 eller via nærmeste politi på telefon 114.

Den afdøde mand blev fundet på en parkeringsplads i Hedeland tæt på nogle vinterrasser og en badesø.
Den afdøde mand blev fundet på en parkeringsplads i Hedeland tæt på nogle vinterrasser og en badesø.
Foto: Kåre Thor Olsen / Creative Commons