Oversigt

Seneste nyt

Rødovre's OL-drøm: Taekwondo-kæmper er klar til historisk OL

For første gang i 20 år vil der være dansk deltagelse i taekwondo til de olympiske lege, når OL i Paris løber af stablen til sommer. Og torsdag har Danmarks Idrætsforbund (DIF), som også er Danmarks Olympiske Komité, valgt 20-årige Edi Hrnic fra Hwarang Rødovre Taekwondo Klub som den danske repræsentant. Det oplyser DIF på sin hjemmeside. Det er på ingen måde en overraskelse, at det er Hrnic, som får nationspladsen, der blev sikret i weekenden ved et stævne i den bulgarske hovedstad Sofia. Det var nemlig Hrnic selv, som sikrede den. - Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg går efter at blive olympic champ og skrive mig ind i historiebøgerne, siger Edi Hrnic i pressemeddelelsen. - Det bliver selvfølgelig svært og hårdt at opnå, men drømmen er der, og jeg tror på, det kan lade sig gøre. Edi Hrnic kæmper i vægtklassen op til 80 kilo.

For første gang i 20 år vil der være dansk deltagelse i taekwondo til de olympiske lege, når OL i Paris løber af stablen til sommer.

Og torsdag har Danmarks Idrætsforbund (DIF), som også er Danmarks Olympiske Komité, valgt 20-årige Edi Hrnic fra Hwarang Rødovre Taekwondo Klub som den danske repræsentant.

Det oplyser DIF på sin hjemmeside.

Det er på ingen måde en overraskelse, at det er Hrnic, som får nationspladsen, der blev sikret i weekenden ved et stævne i den bulgarske hovedstad Sofia. Det var nemlig Hrnic selv, som sikrede den.

- Jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg går efter at blive olympic champ og skrive mig ind i historiebøgerne, siger Edi Hrnic i pressemeddelelsen.

- Det bliver selvfølgelig svært og hårdt at opnå, men drømmen er der, og jeg tror på, det kan lade sig gøre.

Edi Hrnic kæmper i vægtklassen op til 80 kilo.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.