Kim tilbød sit sommerhus gratis til enlige forældre

"Hvis du er enlig forældre (køn er underordnet) til et barn eller to og sidder hårdt i det, og måske ikke rigtig har været på ferie i år. Så er I velkommen tre, fire eller fem dage i total sommer/sol/strand hygge i mit sommerhus."

Sådan startede Kim Enevoldsen et Facebookopslag på siden 'Gratis ting København'. Her tilbød han en familie, at de kunne holde ferie i hans sommerhus i uge 31 eller uge 32. 

Opslaget tog hurtigt fart, og Kim blev overvældet af søde kommentarer og henvendelser. Hvad der startede som én uge i sommerhus for én familie endte derfor med to uger og fire familier, hvor der så boede to familier i huset hver uge. 

Kim havde sørget for masser aktivteter til børnene. Der blev både malet, badet og fundet dyr i græsset. Derudover arrangerede de sammen et loppemarkedet med nogle af Kims gamle ting. Også folk fra lokalområdet kom med loppefund, som kunne sælges. Alt overskudet skulle gå til en udflugt for familierne. Og det blev derfor også til en tur på Bakken.

De to uger er nu gået, og Kim Envoldsen konkluderer, at det har været en kæmpe succes. Han er slet ikke i tvivl om, at han vil gøre det igen til næste år og måske i længere tid, fortæller han til TV 2 Lorry.