Oversigt

Seneste nyt

Snart åbner længe ventet busterminal

Torsdag den 6. juni åbner Københavns nye busterminal. Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse. Den nye terminal skal erstatte den nuværende løsning, hvor fjernbusserne kører til og fra Ingerslevsgade ved DGI-byen. En løsning, der i årevis har været præget af et trafikalt kaos, hvor busser, biler, cyklister og rejsende har kæmpet med uoverskuelige forhold. Forhold som den nye busterminal, ifølge Vejdirektoratet, kommer til at gøre op med. Busterminalen kommer til at lægge under Dybbølsbro mellem baneterrænet og Carsten Niebuhrs Gade. - Vi glæder os meget til at åbne Københavns nye busterminal, som mange københavnere og rejsende har set frem til. Den kommer til at skabe en let og god tilgængelighed for alle brugerne, siger Mette Vikjær, der er projektleder i Vejdirektoratet.

Torsdag den 6. juni åbner Københavns nye busterminal.

Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Den nye terminal skal erstatte den nuværende løsning, hvor fjernbusserne kører til og fra Ingerslevsgade ved DGI-byen.

En løsning, der i årevis har været præget af et trafikalt kaos, hvor busser, biler, cyklister og rejsende har kæmpet med uoverskuelige forhold.

Forhold som den nye busterminal, ifølge Vejdirektoratet, kommer til at gøre op med.

Busterminalen kommer til at lægge under Dybbølsbro mellem baneterrænet og Carsten Niebuhrs Gade.

- Vi glæder os meget til at åbne Københavns nye busterminal, som mange københavnere og rejsende har set frem til. Den kommer til at skabe en let og god tilgængelighed for alle brugerne, siger Mette Vikjær, der er projektleder i Vejdirektoratet.