28-årig undersøges for at have rørt hest seksuelt

En 28-årig mand er sigtet for en række lovovertrædelser. Han skal blandt andet undersøges for, om han har rørt en hest på en måde, der kan opfattes seksuelt.

En 28-årig mand fra Måløv kom natten til torsdag lidt for tæt på en hest.

Det fortæller pressevagten i Nordsjællands Politi til TV 2 Lorry.

- Ejeren af hesten har observeret, at han har rørt hesten, så det muligvis kan opfattes som seksuelt, og det skal nu undersøges, om der ligger noget strafbart i forholdet.

Hele episoden udspillede sig på Hede Enge i Smørum. Her fik politiet en anmeldelse klokken 02.36, at en mand ulovligt havde trængt sig ind i en hestestald, hvor han stod og rørte ved en af hestene.

Den 28-årige mand blev opdaget af staldens ejer og flygtede hurtigt efter til fods og efterlod dermed sin bil.

Sigtet for en række lovovertrædelser

Ejeren tog bestik af situationen og spærrede for gerningsmandens bil, så den ingen vegne kunne komme, hvis han vendte tilbage.

Ganske rigtigt kom en taxa tilbage til Hede Enge med gerningsmanden som passager, og kort efter lykkedes det den 28-årige mand at påkøre staldejerens bil tilstrækkeligt til at kunne køre væk. 

Politiet fandt gerningsmanden på Sophienborg Alle, hvorefter han blev test positiv for påvirkning af euforiserende stoffer.

Den 28-årige mand er sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, besiddelse af hash, overtrædelse af dyreværnsloven, forsætlig påkørsel samt brugstyveri, da bilen, han kørte i, var stjålet.