Bent var vidne til Peter Madsen-aktion: Jeg er ikke utryg - men det er alvorligt nok

Bent Lasse Olsen kan se skarpskytter bag skjolde og droner i luften fra lejligheden tæt på Peter Madsen-aktion i Albertslund.

I Mölndalsparken nummer 3 kan Bent Lasse Olsen og hans kammerat Bo følge med i den dramatiske aktion, der lige nu foregår på Nyvej i Albertslund.

Her sidder den livstidsdømte ubådsbygger Peter Madsen på jorden i siden af vejen efter at have flygtet fra Herstedvester Fængsel.

- Vi kan se skarpskytter, der ligge bag biler og skjolde, og hele området er spærret. Der flyver også en drone i luften, siger 68-årige Bent Lasse Olsen til TV 2 Lorry. 

quote Jeg er ikke rigtig utryg, men det er jo alvorligt nok

Bent Lasse Olsen

Han er anholdt, men aktionen er ikke slut, da Peter Madsen angiveligt har truet sig ud af fængslet med en bombelignende genstand. 

Bent Lasse Olsen fik en opringning fra vennen Bo, der kunne fortælle, at han fra sin lejlighed kunne se ned på den dramatiske aktion.

- På vej over til Bo, blev jeg mødt af politiet, der fortalte mig, at jeg skulle gå ind, og jeg skyndte mig ind til Bo, siger Bent Lasse Olsen. 

Ikke bange

Peter Madsen skulle angiveligt have sprængstof på sig. Er du bange?

- Nej for det foregår et stykke væk herfra alligevel. Jeg er ikke rigtig utryg, men det er jo alvorligt nok.

Det er ikke første gang, at Bent Lasse Olsen oplever drama i nærområdet. Han har boet i Mölndalsparken i 35 år, og der har været flere fangeflugter fra fængslet gennem tiden. 

- Der var jo den med gummigeden gennem muren, så vi har prøvet lidt af hvert før. Men jeg er da overrasket over, at det er Peter Madsen, siger Bent Lasse Olsen. 

Udsigten fra Bo's lejlighed.
Udsigten fra Bo's lejlighed.
Foto: Bent Lasse Olsen
Udsigten fra Bo's lejlighed.
Udsigten fra Bo's lejlighed.
Foto: Bent Lasse Olsen
Udsigten fra Bo's lejlighed.
Udsigten fra Bo's lejlighed.
Foto: Bent Lasse Olsen