Søndagsmagasinet

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Spis grønt for fremtiden (1:2)

Andrea Donau og hendes kolleger arbejder benhårdt på at lave en vegetarisk ost, som rent faktisk smager godt, og Christian Christensen har succes med produktion af plantebaseret drik. Vi har besøgt nogle af de iværksættere, som har sat sig for at producere de fødevarer, vi skal indtage i en fremtid med mindre kød.