Nyheder

Play

Oplev

Tip os

Spørg Os

Loyal To Familia bekræfter ophør i Kokkedal

Ifølge gruppens præsident Shuaib Khan er det korrekt, at indvandrerbanden ikke længere er til stede i Kokkedal. Borgmesteren glæder sig over nyheden.

10. maj 2017, kl. 11:26 af · ·

I sidste uge kunne Frederiksborg Amts Avis ifølge flere kilder fortælle, at gadebanden Loyal To Familia var fortid i den Nordsjællandske by Kokkedal.

Det bliver nu bekræftet overfor avisen af bandens leder, som dog ikke mener, at opløsningen skyldes medlemmernes egen opsigelse, som andre kilder ellers har fortalt avisen.

- Der var fuldstændig enighed i LTF om, at Kokkedal skulle ekskluderes. Det er 10 dage siden nu. De blev ringet op og bedt om at aflevere deres ting, siger Shuaib Khan til Frederiksborg Amtsavis.

Borgmester i Fredensborg Kommune Thomas Lykke Pedersen ønsker ikke at blande sig i debatten om, hvorfor afdelingen er ophørt, men glæder sig over det.

- Det har været et langt sejt træk fra kommunens side, så nu handler det om at fastholde momentum, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, Soc.dem, til TV 2 Lorry.

- Det glæder mig, når de her unge mennesker vælger at skifte branche, for det er det vi arbejder med i vores kommunale exitprogram, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, Soc.dem.

Opmærksomme på udviklingen

TV 2 Lorry har været i kontakt med Nordsjællands Politi, som ikke ønsker hverken at be- eller afkræfte historierne om Loyal To Familias Kokkedal-afdeling.

- Vi følger selvfølgelig situationen og holder nøje øje med udviklingen i området, siger pressekoordinator hos Nordsjællands Politi, Henrik Suhr.

Ifølge præsidenten skyldes lukningen "brud på broderskabets regler", og at man ikke er blevet svækket med lukningen af Kokkedal-afdelingen, da man fortsat er til stede andre steder i Nordsjælland.

- Vi er etableret i Hillerød, Helsingør og i Nivå, siger han til avisen.

Heller ikke den information ønsker Nordsjællands Politi at kommentere på overfor offentligheden.

- Vi holder som sagt nøje øje med udviklingen, og disponerer vores ressourcer derefter, siger Henrik Suhr til TV 2 Lorry.

 

 

 

Dette er en forenklet version af artiklen: Se den originale version