Nyheder

Play

Oplev

Tip os

Spørg Os

Tiger Lee hotdog

Lav selv Hovedstadens allerhotteste hotdog, kreeret af Casper Sobczyk, køkkenchef på Bistro panpan i Zoo.

06. nov 2019, kl. 12:13 af · ·

Hotdoggen sælges for 160 kr. i restauranten, og hemmeligheden ligger i de udsøgte og usædvanlige råvarer som gourmetpølse med rød karry, skaldyrsmayo, citron gelé og stykker af hummer. 

Se køkkenchef Casper Sobczyk forklare og samle sin nyfortolkning af den klassiske hotdog i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar.

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, der nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.

Dette er en forenklet version af artiklen: Se den originale version