Nyheder

Play

Oplev

Tip os

Spørg Os

Bandemedlemmer mistænkt for lang stribe af indbrud

Stor fangst for politiet: Fire unge mistænkes for mindst 75 indbrud over en kort periode

15. nov 2016, kl. 10:44 af · ·

Over en længere periode har den særlige politienhed Task Force Indbrud overvåget fire unge mænd, der er mistænkt for en større indbrudsbølge - primært i Nordsjælland. Nu er de anholdt, og imens vokser sagen mod de fire.

-Vi forventer, at det bliver en meget stor sag det her, siger politiinspektør Bent Isager-Nielsen, som er leder af Task Force Indbrud.

De fire blev anholdt allerede i sidste måned, og imens har efterforskningen kørt for fulde omdrejninger.

-De kommer fra Loyal To Familia-grupperingen i Tingbjerg. og de har været særdeles aktive, siger Bent Isager Nielsen.

Foreløbig er de fire unge mænd mistænkt fir i alt 75 indbrud, men politiet regner med, at de vil blive sigtet for en hel del flere. De unge mænd er i alderen 15 til 25 år og nægter sig skyldige.

Bent Isager-Nielsen forklarer, at politiet har holdt et vågent øje med gruppen, mens sagen er blevet stykket sammen.

-Det hele er baseret på tips, analyse og fremadrettet efterforskning - men til sidst var vi nødt til at gribe ind, fordi de var meget, meget aktive, fortæller han.

Og med mistanken om i alt 75 indbrud på samvittigheden, så er gruppen - hvis den kendes skyldig - en af de større spillere i indbrudsverdenen, der nu er taget ud af spillet. Og det vil kunne ses på statistikkerne.

-Det har vi set før - men desværre så er der jo andre meget aktive grupper - det er en lang og målrettet kamp det her, konstaterer politiinspektøren.

 

Dette er en forenklet version af artiklen: Se den originale version