Nyheder

Play

Oplev

Tip os

Spørg Os

Forrygende forårsrulle

Køkkenchef Dak Wichangoen har løftet forårsrullen til nye højder på Michelin restauranten Kiin Kiin. Lav den selv her.

11. nov 2019, kl. 10:21 af · ·

Fyldet er langtidsbage svinekæber med soya og rullen spises som en hotdog, hvor alt det sprøde og grønne ligger ovenpå den åbnede, sprøde rulle. Asiens populære biksemad tryllet om til gourmet. 

Se køkkenchef Dak Wichangoen forklare, tilberede og samle sin nyfortolkning af den klassiske forårsrulle i munchien her, i samtale med madblogger og journalist Niklas Roar,

Se hele serien, der hylder den brune grillbarmad og tager os med til Hovedstadens ikoniske steder. Madblogger og journalist Niklas Roar besøger både de originale grillbarer, der har overlevet i årtier og de trendy spisesteder, som nyfortolker de klassiske retter.
Find serien Retromad – De ikoniske steder her.

Læs webdokken om Niklas Roars kærlighedsaffære med det brune køkken her.

 

Dette er en forenklet version af artiklen: Se den originale version