Nyheder

Play

Oplev

Tip os

Spørg Os

Ingen går fri: Politi sigter spisesteder i landsbyer for at overtræde corona-regler

En fastfoodrestaurant og et spisested i landsbyerne Kirke-Saaby og Kirke-Hyllinge i Lejre Kommune får bøde for ikke at efterleve corona-regler.

26. sep 2020, kl. 12:26 af · ·

Lovens lange arm når vidt omkring, når der patruljeres og sættes ind mod restauranter, som ikke lever op til de skærpede corona-krav.

Det må to spisesteder i de små byer Kirke-Saaby og Kirke-Hyllinge i Lejre Kommune sande, efter de torsdag eftermiddag og aften modtog sigtelser og nu kan se frem til bøder for ikke at efterleve de seneste corona-regler.

Midt- og Vestsjællands Politi skriver i sin døgnrapport, at betjente torsdag omkring klokken halv to om eftermiddag slog til mod et mindre spisested i Kirke-Saaby, hvis personale ikke anvendte mundbind eller visit som påbudt.

- Derudover var der ikke opsat skiltning ved indgangen, som angiver, hvor mange gæster der maksimalt må opholde sig i lokalet samtidig, skriver politikredsen.

Et par timer senere var den gal igen hos et andet spisested i byen Kirke-Hyllinge få kilometer derfra.

Har manglede fastfoodrestauranten også skiltning om, hvor mange gæster, der var tilladt samt information om, at mundbind er påkrævet.

Samtidig bar personalet i forretningslokalet ikke mundbind eller visir.

Ejerne af de to steder kan nu se frem til bøder.

Dette er en forenklet version af artiklen: Se den originale version